Wij zijn erkend als interventie!

Sinds 25 april 2019 is het Merelvangroningen project als 1ste erkende interventie omtrent specifiek het thema Loverboy, opgenomen in de gezamenlijke databank van Movisie en `t N.J.i. De interventie is voor jongens & meisjes bedoeld.


Volgens de praktijkbeoordelaars zijn de opzet en de inhoud van de handleidingen en werkboeken inzichtelijk en goed bruikbaar. Ze sluiten aan bij de maatschappelijke context en de continue verandering in de verschijningsvormen van de loverboyproblematiek.
Het programma is zorgvuldig uitgewerkt en er zit een goede opbouw in de thema’s. De persoonlijke ervaring van Merel van Groningen is een meerwaarde bij de interventie en train de trainer concept een sterk punt.

Via deze publicatie willen we jullie op de nieuwe training data wijzen, maar ook onder de aandacht brengen dat er speciaal voor groep 8 & brugklassers ook een light versie is ontwikkeld.

Ben je werkzaam met jongeren en wil je een van onze erkende train de trainers worden kun je je opgeven voor de training op:
4 oktober (utrecht/amersfoort)
of 4 november (eindhoven/gemert).

Meer info over inhoud training en accreditatie https://www.merelvangroningen.nl/open-trainingmerel-van-groningen-project/
Ben je werkzaam op scholen of buurthuizen en wil je zelf voorlichting geven doormiddel van de light versie van de erkende interventie,vind je hier meer info :
https://www.merelvangroningen.nl/lesbrieven-voor-scholen/

De gehele beschrijving van de interventie op de databank lees je hier:
https://www.movisie.nl/interventie/merel-groningen-project
Mocht je in het verleden de training al hebben gevolgd en wil je als erkende trainer bij ons op de site vermeld worden, neem dan even contact op.

Geplaatst in Uncategorized.