foto 20 mei, ervaringscoaches, merel van groningen, geslaagd, deskundigen, voorlichting, preventie, seksueel, misbruik, loverboys, sexting, politie, aangifte, hulp

Geslaagd: Zes gecertificeerde ervaringscoaches erbij!

Vrijdag 20 mei slaagden zes cursisten voor het theoretische gedeelte aan de MvG Foundation. Voor de eindafsluiting presenteerden zij een persoonlijke boodschap gebaseerd op de eigen ervaring. De presentaties waren gericht op een door henzelf gekozen specifieke doelgroep.

Ervaringscoaches

Om 13.30 uur opende opleider Bart Hendriks het officiële moment met familie, collega’s en ervaringscoaches uit de eerste groep. De cursisten ontvingen uit handen van Jannet Doeleman en Merel van Groningen het MvG certificaat Ervaringscoach.

We kijken terug op een half jaar waarin de cursisten belangrijke stappen hebben gezet in hun persoonlijke ontwikkeling tot ervaringscoach. Met de theoretische bagage kunnen zij stage gaan lopen in de modulen: Preventie en Voorlichting, Aangiftebereidheid en Begeleiding.

Ondersteuning

De komende periode ondersteunen we de ervaringscoaches bij het vinden van stage-opdrachten en krijgen zij ondersteuning bij de uitvoering.

Proficiat Grace, Roos, Sally, Rebecca, Esther en Melanie en veel succes in de praktijk!!

Geplaatst in MvG Foundation.