Open training Merel van Groningen Project

Header-Consultancy

In het rapport van commisie azough wordt oa het MvG-project als interventie genoemd bij het  Implementeren van het kwaliteitskader loverboy’s binnen jeugdzorg.

Training signaleren mogelijke minderjarige slachtoffers van loverboys.

Speciaal voor medewerkers van organisaties uit de jeugdzorg, gemeentes, jeugdwerkers, leerkrachten en andere professionals, bieden we vanuit het Merel van Groningen Project (MvG-project) de tweedaagse training “Signaleren mogelijke slachtoffers van loverboys” aan.
Hoe herken je loverboys en hun slachtoffers? Niet aan hun uiterlijk. Een slachtoffer is niet te stereotyperen als ‘een dom blondje uit een gebroken gezin’. Het kan elke jonge vrouw (en man) overkomen. Deze training zoekt verbreding in seksueel grensoverschrijdend gedrag, online gedrag en groepsdruk. Wat zijn de verleidingen en wat zijn de risico’s voor elke jongere, dus ook die jongeren in uw directe (en professionele) omgeving?

Lees verder…


Wilt u meer informatie over de data’s? Neem dan contact met ons op!


 

3 daagse training

Na vele (aan)vragen over de afgelopen open training hebben wij besloten om deze training nog een keer te geven aan individuele professionals die in de zorg met jongeren werken.

Na het volgen van de trainingsdagen kunt u zelfstandig aan de slag met het Merel van Groningen project en bent u bevoegd en gecertificeerd om het MvG-project te geven als trainer aan jongeren.

Let wel: u bent niet bevoegd om zelf trainers op te leiden.

Duur: 3 dagen, 2 daagse training (het project goed leren kennen)  + 1 terugkomdag (evaluatie, intervisie en implementatie). Terugkomdag wordt in overleg met deelnemers gepland tijdens de 2-daagse.

Lees verder…


Wilt u meer informatie over de data’s? Neem dan contact met ons op!